Нови „ретро“ колекции

Новите „ретро“ колекции възкресяват системата за превключване с механичен ключ, правейки я отново актуална. В трите различни серии, които съставят гамата, AVE комбинира декоративни рамки от благородни материали, за да запали вашия стил.
Иновацията се рестартира от миналото. Проектирани така, че да отговарят на нуждите на най-взискателните клиенти, новите ретро колекции преразглеждат начина, по който включвате осветлението, възкресявайки системата с механичен ключ и правейки я отново актуална.
Трите различни серии, съставящи колекциите, се комбинират с декоративни рамки от благородни материали. Три различни предложения, всяко посветено на различен начин на живот и интерпретация на пространствата:

  • Нова Серия 44 в алуминий и стъкло за любителите на простотата. Хромираните ключове и втулките са поставени на декоративни рамки от черно и бяло стъкло, или изработени от естествен или черен набразден алуминий. Тя е идеална за модерна среда.
  • Нова Серия 44 в акрилен камък Corian, посветена на свободните духом. Светлият бял цвят на здравите и устойчиви декоративни рамки се отразява на ключовете, маркирани с прости геометрични фигури. Съвременна еволюция за оригинални и минималистични открити пространства.
  • Английска Серия 44 в дърво – класиката става вечна. Тя е насочена към тези, които ценят качеството и търсят благородна детайлност, за да персонализират своя класически или ретро интериор. Ключовете са изработени от истински месинг, вградени в рамки от естествена орехова дървесина.

И трите „ретро“ серии се предлагат както за кръгли, така и за правоъгълни конзолни кутии. Скрити зад ключовете се намира най-доброто от технологията на AVE: превключватели, бутони, ключове за ролетни щори, както и превключватели със светлинна индикация.

 

Алуминиева декоративна рамка Алуминиева декоративна рамка Стъклена декоративна рамка
Стъклена декоративна рамка Декоративна рамка Corian Дървена декоративна рамка