Допълнителни функции

Различни приложения с един и същ дизайн. Благодарение на своя модерен и изискан дизайн, решенията за автоматизация на хотел на AVE лесно могат да се съчетаят с всяко обзавеждане. Естетически координирани помежду си, тези решения покриват пълната гама аксесоари за обзавеждане.

В своя каталог AVE предлага повече от 200 различни розетки и контакти за различните стандарти, в състояние да се адаптират към всяко обзавеждане и интериорен дизайн.

 

 

 

 

 

 

 

 

КОНТАКТ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКА САМОБРЪСНАЧКА

Допълнен със защита от претоварване, контактът за електрическа самобръсначка, разработен от AVE, внася комфорт и добър дизайн в банята.

Presa-per-rasoi-AVE-Domotica-Hotel
blank
Lampada-led-estraibile-AVE-Domotica-Hotel  

 

 

 

 

 

АВАРИЙНА ЛАМПА

Оборудвана с дълготрайна LED крушка и станция за зареждане, тази аварийна лампа е подвижна и преносима – идеално решение при аварийно спиране на електрозахранването. Стъклена декоративна рамка серия VERA 44 с персонално лого на хотела.

blank
 

 

 

 

 

 

ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ ЗНАЦИ

AVE предлага широка гама предупредителни знаци със заменяеми и персонални символи. Декоративна рамка AVE Touch с персонално лого на хотела.

Segnalazioni-personalizzabili-AVE-Domotica-Hotel
blank
Segnapasso-AVE-Domotica-Hotel  

 

 

 

 

АВТОМАТИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Предвидени за монтаж в коридори, стълбища и евакуационни пътища – едно дискретно решение. Декоративна рамка PERSONAL 44 с възможност за персонализация чрез онлайн софтуер.

blank
 

 

 

 

 

 

ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО

Изпъкналото осветително тяло се предлага в червен и зелен цвят, и е предназначено за лампи E10. Изпъкнало осветително тяло с червен дифузер. Стъклена декоративна рамка серия VERA 44 (LIFE 44) с персонално лого на хотела.

Segnalazione-fuoriporta-AVE-Domotica-Hotel

 

СКРИТИ КОНТАКТИ С ПЛЪЗГАЩ СЕ ПАНЕЛ

Във всеки хотел безопасността трябва да е на първо място. От опит и изследвания AVE са създали скрит контакт с плъзгащ се панел, целящ да направи революция в електрическите системи с решение, което съчетава дизайн, технология и високи стандарти за безопасност.

Тази система е патентована от AVE, като позволява приплъзване на декоративния панел върху контакта, осигурявайки по-голяма защита срещу евентуален инцидент за гостите, и особено децата. Използването им осигурява защита срещу непредвидени инциденти и случайни къси съединения.

Presa_a_scomparsa-AVE-Domotica-Hotel

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Скритите контакти с плъзгащ се панел са разработени да отговарят на най-взискателните нужди на интериорния дизайн. Техните опростени линии се вписват във всяка среда и стил на обзавеждане. Употребата на различни материали дава избор за различни елегантни решения.

Алуминий и стъкло са подредени, за да покрият електрическия контакт с отличие и финес, а намиращата се в задната част на панела нежно светеща LED подсветка разкрива символът щепсел, което го прави лесен за разпознаване дори на тъмно, осигурява ниска консумация на електроенергия и дълъг живот.

 

 

Presa-a-scomparsa-nera-AVE-Domotica-Hotel-1 Presa-a-scomparsa-bianca-AVE-Domotica-Hotel
Плъзгащ се панел серия LIVE Touchblank Плъзгащ се панел серия DOMUS Touch