Дизайн и персонализация

Форми и различни материали, съчетани в модерен дизайн. Ключове, четци на карти, термостати, контакти, розетки – всяко устройство е естетически свързано с останалите, за да даде на Вашия хотел уникалната атмосфера, която винаги сте искали.

СЕРИЯ AVE TOUCH

Декоративните рамки AVE серия Touch са комбинация от стил и иновации. Елегантни решения с технологията „докосване“ за модернизиране на Вашия хотел. С пръстите си може да докосвате, почуквате или плъзгате върху стъклена и алуминиева повърхност, преобразявайки взаимодействието с осветлението и функциите за автоматизация.

Декоративните рамки AVE серия Touch се характеризират с деликатна синя LED светлина и леко набраздяване на повърхността им, указвайки точката на докосване, както и лекия звук, който потвърждава приемането на командата. Деликатността на докосването, прозрачността на стъклото и технологичната елегантност на алуминия: AVE Touch – дизайн за Вашия хотел.

Design-coordinato-serie-civili-ave-touch-AVE-Domotica-Hotel.jpg

КОМБИНАЦИЯ ОТ ДИЗАЙН И ТРАДИЦИОННИ КЛЮЧОВЕ

Ключовете, контактите и традиционните контроли са напълно съгласувани с устройствата, свързани към Вашия хотел. Благодарение на декоративните рамки серии ALLUMIA и VERA, които отразяват същите естетически линии на картовите четци, може да постигнете интелигентен дизайн, безопасно и надеждно решение, като плъзгащи се панели, скриващи контактите.

Design-integrato-dispositivi-tradizionali-AVE-Domotica-Hotel_

ТРАДИЦИОНЕН ДИЗАЙН В РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ

AVE предлага решение за всяка нужда. Предлагани в различни размери, декоративните рамки серии ALLUMIA и VERA позволяват съчетание с традиционните ключове от серия AVE Touch.

Design-tradizionale-in-diversi-formati-AVE-Domotica-Hotel-1

УКАЗАТЕЛНИ ЗНАЦИ

В обществените сгради указателните знаци трябва да са лесно и бързо разпознаваеми. Поради тази причина AVE предлагат възможност за персонализиране на декоративните рамки с различни символи, гарантиращи пълната и бърза идентификация на знаци.

design-integrato-segnalazioni-ausiliarie-AVE-Domotica-Hotel

ПОДРАВНЕН СЪС СТЕНАТА МОНТАЖ

Декоративните рамки на AVE могат да бъдат монтирани на едно ниво със стената, превръщайки ги в стилово и функционално решение за всяка среда. Поставени в специалната, патентована от AVE, конзола за вграден монтаж (достъпна за тухлена зидария и стени от гипсокартон), декоративните рамки могат напълно да се интегрират с Вашия хотел, предлагайки естетическо и функционално решение.

Installazione-filo-muro-AVE-Domotica-Hotel

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Благодарение на AVE, Вашият хотел никога няма да бъде същия. Изключителният дизайн, отличаващ декоративните рамки на AVE, е само една от характеристиките, които правят този продукт универсален, и следователно могат да бъдат използвани във всеки хотел. Декоративните рамки на AVE са напълно персонализируеми според Вашите нужди.

Personalizzazioni-placche-AVE-Domotica-Hotel

Няма ограничение от възможните конфигурации. Декоративните рамки на AVE, налични в материали като стъкло, алуминий и иновативен технополимер, могат да бъдат персонализирани по всякакъв начин. Чрез усъвършенствана система за лазерно гравиране и широка гама от специални техники, специално разработени от AVE, е възможно да се отпечата на повърхността номера на стаята, персонални символи за команди, дори и логото на хотела, придавайки уникален и персонализиран естетически стил.

Персонализирането на символите за команди позволява на гостите незабавно да разпознаят функцията, да почувстват по-силно автоматизацията, осигурявайки им висококачествено, практично и функционално решение.

Възможно е да се персонализират и картите за достъп с логото на хотела, улеснявайки гостите на хотела.

Personalizzazioni-touch-AVE-Domotica-Hotel

AVE Е СТИЛЕН ИЗБОР

Design-integrato-dispositivi-tradizionali-AVE-Domotica-Hotel_2

Personalizzazioni-esploso-AVE-Domotica-Hotel

Всеки хотел има собствени характеристики, които трябва да бъдат подобрени и подчертани. В своите изследвания AVE създадоха серията PERSONAL 44 – иновативна гама от декоративни рамки, с наличие на прозрачна версия за заменяеми мотиви и цветове. Персонализирането е изцяло във Вашите ръце.

Чрез специален софтуер, може да създавате свои собствени персонализации чрез отпечатване на принтер на подложката и поставянето й в прозрачната рамка. Това е бърз и адекватен начин за промяна на външния вид с минимални разходи.

Personalizzazioni-SOFTWARE-AVE-Domotica-Hotel-copia