Стая

Camera-Domotica-hotel

 

Camera-Domotica-hotel Reception-Domotica-hotel Bagno-Domotica-hotel Wellness-Domotica-hotel Ristorante-aree-comuni-Domotica-hotel cucina-e-locali-tecnici-Domotica-hotel Aree-esterne-Domotica-hotel
СТАЯ РЕЦЕПЦИЯ БАНЯ СПА ЦЕНТЪР РЕСТОРАНТ И ОБЩИ ЧАСТИ КУХНЯ И ТЕХНИЧЕСКИ ЗОНИ ВЪНШНИ ЗОНИ

 

Елегантните стъклени, алуминиеви или полимерни рамки са само модерното лице на DOMINA Hotel. Решенията за хотелската стая не се ограничават само до естетика.

 

Termoregolazione-ventilazione-domotica-hotel-3 ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ

Системата за управление на хотел Ви позволява да управлявате отоплението и климатизацията за всяка стая поотделно.След поставянето на картата във вътрешния четец, гостът ще може да настрои желаната температура напълно автономно.
DOMINA Hotel е в състояние да разпознае отсъствието на госта и да зададе температурата и вентилацията на ниво „комфорт“ с цел да сведе до минимум разхода на енергия и да повиши сигурността.
blank
Risparmio-energetico-AVE-Domotica-Hotel ИКОНОМИЯ НА ЕНЕРГИЯ

Системата за управление на хотел осигурява максимален комфорт за гостите и помага за намаляване консумацията на енергия. При установено отсъствие на гост от стаята, системата е проектирана да:

 • Прекъсва всички маловажни електрически уреди, като тези свързани с осветлението и терморегулацията;
 • При наличието на отворен прозорец да изключва автоматично климатичната система.
blank
Lettori-card-interni-ed-esterni ЧЕТЦИ НА КАРТИ

AVE предлага надеждна система за контрол на достъпа, перфектно координирана с останалата част от електрическата система, допълвана с персонално лого на хотела и номер на стаята. Налични в традиционен или “touch“ дизайн, вътрешните и външните четци са в състояние да управляват:

 • Всички функции за достъп;
 • Функции, свързани със статуса на заетост;
 • Функцията „Не ме безпокойте“.
blank
Comandi-illuminazione-Domotica-hotel УПРАВЛЕНИЕ НА ОСВЕТЛЕНИЕ

Днес AVE е в състояние да предложи широка гама системи, посветени на осветлението. Те могат да бъдат интегрирани в DOMINA Hotel, като предлагат:

 • Управление на осветление и интензитет на осветеност;
 • Автоматично управление на вътрешното осветление;
 • Изключване на осветлението по зададено време;
 • Сигнализиране за проблеми и аварии.
blank
Comando-tapparelle-tende-motorizzate-Domotica-hotel-1 МОТОРИЗИРАНИ ЩОРИ И ЗАВЕСИ

Достатъчно е да натиснете бутон, да докоснете стъклена рамка, за да управлявате моторизирани щори и завеси. Ако са свързани към DOMINA Hotel, става възможно:

 • Управление на моторизирани щори и завеси;
 • Управление на моторизирани прозорци.
blank
Gestione-scenari-Domotica-Hotel-2 УПРАВЛЕНИЕ НА СЦЕНАРИИ

Специално препоръчвано за тези хотели, които искат да дадат най-доброто на своите гости, Сценариите позволяват създаването на перфектната атмосфера за отпускане.Чрез сензорния дисплей потребителят можа да стартира сценарий, който включва едновременно различни функции като осветление, терморегулация, щори и озвучаване.
blank

ДРУГИ ФУНКЦИИ

other_functions_bg