За нас

АСМ ООД е официален представител на компанията AVE Италия – лидер в производството на системи за автоматизация на къщи, хотели, офиси и ресторанти (т.нар. Smart House, Smart Hotel, Smart Office.)

ЗА НАС

АСМ ООД е частна българска търговска компания, основана през 1996 г. Фирмата е оторизиран дистрибутор за България на 3M (САЩ), Eaton (САЩ), Delixi Electric (Китай), AVE (Италия), Flir (САЩ) и Baur (Австрия).
Фирмата разполага с търговски офиси и складови бази в София, Стара Загора и Варна.

АСМ е член на Българска Асоциация на Електротехниката и Електрониката – БАСЕЛ.
Основното ни конкурентно предимство – това е опитът в продажбите и предоставянето на съпътстващи услуги. Благодарение на упоритата работа на екипа си АСМ спечели репутация на една от най-надеждните и в същото време най-агресивни български търговски компании в електро- и телекомуникационния сектор.
На партньорите си предоставяме най-новата техническа информация, извършваме презентации, предоставяме безплатно обучение и инсталиране на електро- и телекомуникационните продукти, които предлагаме.

НАШАТА МИСИЯ

Консултации, доставка и сервиз на висококачествени и иновативни решения в областта на изолационните материали и електрооборудването.

НАШАТА ВИЗИЯ

Предпочитан доставчик на продукти и услуги.

ЕТИКА

Грижата за нашето бъдеще включва действия като социална отговорност към потенциални, текущи и бивши служители. Като етична и почтена фирма АСМ се придържа към законите относно човешките права и трудовите правоотношения и очаква етично отношение от своите служители.
Изслушваме мнението на всеки и се стараем да създаваме интересна, продуктивна и приятна работна среда.

За постигане на поставените цели, нашите служители се ръководят главно от следните принципи:

  • Просперитетът на дружеството и неговата стабилност зависят от неговите клиенти. Затова в центъра на вниманието на фирмата е КЛИЕНТЪТ. Всеки един служител във фирмата се стреми в максимална степен да удовлетвори изискванията на клиента и да увеличи удовлетвореността му от използването на продуктите.
  • Гаранция за просперитета, конкурентноспособността, запазването на позициите на пазара и увеличаване на продажбите е високия професионализъм. Затова продуктите се предлагат по подходящ начин, като се осигуряват професионални консултации, подходяща доставка и обучение на крайните потребители, които ще удовлетворят техните изисквания и очаквания.