Безжична система

Безжичната система е подходяща за използване в жилища, където електроинсталацията вече е изградена, но успешно може да се използва и в новостроящи се жилища, а така също и обновяване и надграждане на вече изградени системи за автоматизация.

Безжична система

Основното предимство на безжичната система е, че се инсталира без проблеми върху съществуващата електрическа инсталация. Конвенционални ключове могат да бъдат надградени или изцяло подменени с безжични такива. Безжични актуатори за управление на осветлението (включване/изключване, димиране) могат да бъдат инсталирани директно в разпределителните кутии, в корпуса на осветителното тяло или скрити под окачения таван. Настолни лампи, както и други електроуреди, могат да бъдат управляване чрез безжични адаптери за контакт.

Безжичните ключове могат да бъдат разположени практически навсякъде – на мястото на старите конвенционални, или на ново, избрано от Вас, място. Монтажът освен чрез завинтване, може да се извърши и чрез залепване върху всякакви повърхности – стени, плочки, стъкло и дърво. Така при бъдеща реорганизация или добавяне на нови устройства, те с лекота могат да бъдат демонтирани и преместени на ново място.

За Ваше удобство, можете да контролирате всички устройства чрез дистанционно управление, или от мобилен телефон или таблет през интернет.