IoT автоматизация

 

 

Със системата „Кибер дом“, светът на устройствата за домашна автоматизация и IoT устройствата се обединяват, за да подобрят взаимно възможностите си. Ражда се първата IoT съвместима система „Кибер дом“: система, напълно интегрирана с вашия дом, винаги готова да ви слуша и да отговаря на вашите технологични нужди. 01. il-futuro-con-ave-cloud-1
02. domotica-iot-ready Автоматизация на „Интернет на нещата“: домът става магия
Представете си дом, който винаги е свързан с вашите навици, който ви казва „Добро утро“, когато се събудите и е готов да защити онова, което обичате, когато излезете. Нуждаете се само от смартфон, интернет връзка и малко въображение, без допълнително окабеляване в допълнение към домашната автоматизация. Магията се нарича „Кибер дом“.
Гласови команди: попитайте вашия асистент
„Кибер дом“ е съвместима с най-популярните гласови асистенти и съответните умни говорители (Smart Speakers), които ви позволяват да управлявате дома си както предпочитате. Искате ли да включите осветлението, да повишите температурата или да включите алармата? Попитайте вашия асистент. Всички функции на домашната автоматизация, дори и най-сложните, също могат да бъдат контролирани чрез глас.
03. controlli-vocali-chiedilo-al-tuo-assistente-1024x681
04. gestisci-la-tua-casa-da-telefono-e-smart-speaker Управление на дома чрез телефон и Умен говорител
Благодарение на новото приложение можете да контролирате системата „Кибер дом“ сякаш сте пред сензорния екран. Желаете да съберете цялото управление в едно приложение? Свържете системата си с приложението на вашия асистент, за да може да използвате смартфони и умни говорители за управление на вашата IoT екосистема (устройства за домашна автоматизация и IoT устройства).