Защо да изберем AVE

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ СРЕД ТОЛКОВА ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

1-1 ЗАЩОТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА
Софтуерът за управление на хотел на AVE е разработен да бъде интуитивен от самото начало. Малко на брой прозорци обобщават цялата информация за вашия хотел, давайки ви възможност да управлявате всяка стая и свързано устройство.
blank
2-2 ЗАРАДИ ПЪЛНАТА БЕЗОПАСНОСТ
Ако, например, стаята е празна, всички устройства, контролирани от системата, ще бъдат в изключено състояние. Различните аларми, свързани с активните устройства, се показват на рецепцията.
blank
3-2 ЗАЩОТО Е БЕЗПОЛЕЗНО ДА ХАБИТЕ ЕНЕРГИЯ, КОГАТО ТОВА НЕ Е НЕОБХОДИМО
Системата DOMINA Hotel позволява по-съвременна оптимизация на разходите, благодарение на управлението на стаите и общите части в зависимост от техния статус, помагайки ви да спестите още от самото начало.
blank
4-2 ЗАЩОТО AVE Е ИЗЦЯЛО „ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ“
AVE винаги се фокусира върху стойността и качеството, поддържайки производствените си линии в Италия. Изборът на AVE означава високо качество и изящен дизайн.
blank
5-1 ЗАЩОТО AVE ПРЕДЛАГА ПЪЛНА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ
Продуктовата линия на AVE включва: система за управление на хотел, система за сградна автоматизация, пожароизвестителни системи, кабелни аксесоари, алармени и охранителни системи, видеодомофони, вентилация и други.
blank
6 ЗАЩОТО ПРОДУКТИТЕ СА „ДИЗАЙНЕРСКИ“
Всеки продукт на AVE е създаден с убеждението, че трябва да бъде както красив, така и функционален.
blank
7 ЗАЩОТО AVE МОЖЕ ДА ПЕРСОНАЛИЗИРА ВАШИЯТ ХОТЕЛ
Благодарение на богат избор от цветове и персонализация (лога, символи и текст), AVE предлага възможността да приведе продуктите си според нуждите на клиента.
blank
8 ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА ХОТЕЛА ОТДАЛЕЧЕНО
Благодарение на софтуера за управление на хотел в Domina Hotel, можете да следите всеки свързан към мрежата компонент и да управлявате дистанционно всички параметри през интернет.
blank
9 ВИНАГИ ДА ДЪРЖИТЕ СИТУАЦИЯТА ПОД КОНТРОЛ
Системата позволява да се контролира състоянието на стаята, когато гостът не присъства. Ако врата или прозорец се отворят (или са оставени отворени погрешка) и гостът не е в стаята, системата показва аларма на компютъра на рецепцията. Това помага да се предотвратят кражби и посегателства.
blank
10 ТЪЙ КАТО Е ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ
Може да се свързва със системите VRV на Daikin и VRF на Mutsubishi, както и с разплащателната система Opera на Micros Fidelio.
blank
11 ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ПЕРСОНАЛ
Персоналът ще получи сигнал за обслужване на стаите, в същото време, когато гостите напускат хотела. Освен това е възможно да се следи времето, прекарано от персонала вътре в стаите.
blank
12 ЗА ПОМОЩ
Техническата помощ е гарантирана от квалифициран персонал на фирмата.