Серия Domus (System 44)

Серията за жилищни сгради „Domus100” е резултат от съвместната работа между AVE и фирмите инсталатори. Те са проектирани да улеснят инсталацията и предлагат най-високо качество, надеждност, практичност, лесна инсталация, дизайн от висок клас и атрактивен стил.

Серията „Domus100” е много иновативна е технологично отношение и дизайн. Направена е от специално пречистени материали. Използваната пластмаса е отлята чрез високо прецизен метод. Кабелните терминали са изключително здрави. Всички механизми са изпълнени с висококачествени компоненти и са преминали през множество тестове.

Всеки детайл от серията „Domus100” е проектиран и тестван за намаляване времето и разходите за инсталация, и да гарантират максимално качество и безопасност. Всички устройства са намалена дълбочина за да има достатъчно място за окабеляването. Разполагат със здрави електрически терминали, улесняващи свързването. Стандартните контроли разполагат със специален бутон, който може да бъде оборудван с подсветка. Бутоните се предлагат с различни символи и означения, и са взаимнозаменяеми.

Различните типове панели улесняват избора ви на интериор. Така например, панела на серия “Personal 44” може да бъде оцветен с ваша собствен десен или изображение. Панелите от серия “Tecnopolimero 44” се предлагат в 12 цвята.
Едно от основните преимущества на „Domus100” е новата монтажна рамка серия “Sistema 44”, която позволява монтирането на различни модули, като поддържа и монтиране на модули от сериите “Life 44” и “Ave Touch”.

 

Domus with Touch

Серия Domus with Touch

Domus with Vera

Серия Domus with Vera

Domus with Zama

Серия Domus with Zama

Domus with Personal

Серия Domus with Personal

Domus with Tecnopolimero

Серия Domus with Tecnopolimero