Основни характеристики

ЕФЕКТИВНОСТ И ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ

Изборът на Domina Hotel означава пестене на време и ресурси. В допълнение към повишения комфорт за гостите и помощта в управлението на Вашият хотел, постоянният мониторинг от рецепцията Ви позволява да знаете във всеки един момент какво се случва във Вашият хотел и да се предприемат незабавни действия при нужда. Също така Domina Hotel Ви позволява да контролирате и оптимизирате консумацията на енергия. Това означава по-доволни клиенти, по-ефективен хотел и по-ниски оперативни разходи.

Risparmio-energetico-AVE-Domotica-Hotel-1

ЕСТЕТИКА

Мечтаете за перфектният хотел? Автоматизацията на хотели на AVE Ви осигурява перфектното естетично съчетание между устройствата и останалите аксесоари. Декоративните рамки на AVE са напълно персонализируеми и конфигурируеми в зависимост от Вашите нужди. В зависимост от модела, декоративните рамки могат да имат логото на хотела, номера на стаята, както и всякакво друго изображение или текст, което да даде на Вашия хотел личен и неподражаем естетичен стил. Декоративните рамки са достъпни в различен материал и покритие: от икономично решение от технополимер, до елегантни стъклени и алуминиеви рамки. Днес хотелът на мечтите Ви вече не е мечта.

Estetica-AVE-Domotica-Hotel

НАДЕЖДНОСТ

Системата за управление на хотел AVE е не само естетична, но и гаранция за надеждност. Всяка стая може да се наблюдава от централния компютър на рецепцията, но в случай на повреда в компютъра, всичко продължава да работи както преди. Докато чакате за отстраняване на проблема, Вие губите само наблюдението на стаите.

Системата работи най-добре в завършен вид, но всяко устройство може да продължи да работи, дори другите да откажат. Освен това, в допълнение към свързаността в обща мрежа, всяка стая може да функционира и самостоятелно: няма повреда, която да спре изцяло работата на хотела.

affidabilita-AVE-Domotica-Hotel

МАЩАБИРУЕМОСТ

Системата Domina Hotel лесно се адаптира към всички нужди, имащи отношение към разходите и производителността. Всеки, който управлява малък хотел, е открил малка и икономична система, подходяща за не толкова сложни нужди. С разрастването на хотела, системата може да отговори на нарастващите нужди за управление на стаите и общите части.

А за тези, които планират разрастване, с няколко актуализации, системата Domina Hotel ще следва това разрастване, без да се налага да се прави отново това, което вече е направено. Domina Hotel винаги запазва Вашите инвестиции.

Scalabilita-AVE-Domotica-Hotel-1

КОМФОРТ

Устройствата на AVE са на Ваше разположение, за да се осигури максимален комфорт на гостите по време на престоя им. Термостатът е интуитивен и лесен за употреба, позволявайки на госта да регулира температурата в стаята. Системата позволява на госта да избере кога да не бъде безпокоен. Така камериерката няма да го събуди или отвори вратата му по погрешка. Дистанционното управление дава на клиента възможност да управлява всички функции, докато удобно е седнал или легнал.

Termoregolazione-ventilazione-domotica-hotel-3