Серия Allumia (System 44)

Серията “Sistema 44” вече е завършена с добавянето на нов асортимент от анодизиран и лъскав алуминий, базиран на технологията „touch”. Алуминиевата планка за контрол на осветлението е покрита с черна хоризонтална лента. Отделна синя светодиодна светлина, видима в тъмното, прозира иззад лентата. Леко повдигнатата повърхност на плочата улеснява намирането на точното местоположение на превключвателя, а леко прещракване съпровожда всяко превключване.

Съвременната технология и уникалния дизайн ще направят домът ви модерен и всяка стая елегантна и стилна. Плъзгащите се панели на контактите са иновативни и забележителни. Плъзгащия се алуминиев панел закрива откритите контакти и осигурява по-висока сигурност. И в този случай синята светодиодна светлина зад панела позволява на символа „Контакт” да се вижда в тъмнина.

Серията „Allumia Touch” се допълва от бутон звънец за входната врата, както и от допълнителни символи като „Изход”, „Пушенето забранено”, „Информация”, посоки и др., особено подходящи за публични зони. Налична е и нова версия на контролите за хора в неравностойно положение, с неизличими символи върху панела. Съответният контрол се задейства с докосване на панела във всяка една точка.
Употребата на серията „Allumia Touch” не спира дотук. Рамка от лъскав алуминий отлично приляга на сензорния екран на системата „Умен дом“, чрез който може да контролирате всички функции на електрическата система в дома ви само с едно докосване – осветлние, ролетни щори, алармена система, настройка на температурата, аларми за изтичане на газ и вода, озвучаване, обща консумация на електроенергия, газ и вода.

 

Allumia with Touch

Серия Allumia with Touch

Allumia with Vera

Серия Allumia with Vera

Allumia with Zama

Серия Allumia with Zama

 
Allumia with Personal

Серия Allumia with Personal

Allumia with Technopolimero

Серия Allumia with Technopolimero