Защо да изберем таква система

 

1 НАМАЛЯНЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ
Системата за автоматизация на хотел улеснява управлението и спомага за по-висока енергийна ефективност. Икономиите, свързани с разходи за осветление и отопление, могат да достигнат до 30-40%.
blank
2-1 СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
Системата за автоматизация осигурява изключително висок стандарт за безопасност, който може да предотврати кражбите и нахлувания. Съвременна система за автоматизация на хотел могат да взаимодействат с охранителната система, а така също и с противопожарната система и спешна медицинска помощ, за да гарантират безпрецедентно ниво на безопасност.
blank
3-1 ДА СЕ ОТКРОИТЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ
Технологии, ефективност, дизайн и повече услуги за гостите осигуряват възможността да се откроите пред конкурентите. Клиентът ще бъде по-склонен да избере стойностна услуга, която може да му осигури желания комфорт. Изборът на система за автоматизация на хотел е еквивалентно на избора на луксозен хотел, чийто качество на услугите със сигурност ще изкуши клиентът да се върне отново.
blank
4-1 ЗА БЪДЕЩЕТО
Бъдещето на хотелиерската индустрия е автоматизацията на хотела. Днешните хотели, които искат да се отличат в своята област, не могат да не поглезят своите клиенти. Технологията за автоматизация позволява по-добро управление и енергийна ефективност, като по този начин оптимизира бизнеса и подпомага опазването на околната среда.
blank
5 ЗА ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ЦЯЛАТА СГРАДА
Системата за автоматизация на хотел позволява да наблюдавате и управлявате всички устройства в сградата, което позволява да се контролира и оптимизира времето на служителите, да се наблюдава състоянието на всяка стая директно от рецепцията; С други думи: да имате пълен контрол над вашия хотел.